REDGIANTS BASKETBAL MEPPEL

NIEUWS

 

Een video-impressie van onze clubdag gehouden op 6 september 2021. Mogelijk gemaakt door Klaverblad Verzekeringen
De video is een productie van AB Productfotografie Meppel. 

WIJ ZOEKEN DRINGEND COMMISSIELEDEN! GEINTERESSEERD? mail: voorzitter@redgiants.nl 

H1: Verlies tegen BC Leeuwarden

De hoofdmacht van Red Giants speelde afgelopen zaterdag, 29 augustus de eerste oefenwedstrijd tegen BC Leeuwarden. Ondanks dat Red Giants lang de voorsprong in handen wist te houden, werd helaas niet gewonnen. Eindstand 54 - 69. 

Lees meer »

'Onze Alie' in de Meppeler Courant

Een mooi artikel in de Meppeler Courant over 'onze Alie Kuijper. Alie laat zich in deze vreemde tijden van Corona niet gek maken. Ze verteld over hoe zij deze pandemie beleeft. Nuchter ... als altijd. 

Lees meer »

Uitnodiging jeugdspelers Red Giants

Wil jij techniek en spel verbeteren?In de maanden september, oktober en november geeft Rein van der Kamp, samen met wisselende trainers van Red Giants een aantal trainingen speciaal voor de jeugd. 

Lees meer »

Aanvullende gebruiksvoorwaarden COVID-19 voor sporthal Ezinge Versie 1.0, 07-08-2020

Volg onderstaande voorwaarden voor gebruik van de accommodatie. Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de gebruiksvoorwaarden die normaal van toepassing zijn in sporthal Ezinge, in het kader van de coronamaatregelen. Deze aanvullende gebruiksvoorwaarden zijn een vertaling van de landelijke handreiking van de Vereniging Sport en Gemeenten, NOC*NSF en het RIVM. Ook uw eigen sportbond of branche organisatie kan nadere voorwaarden hebben opgesteld.

Lees meer »

Corona en basketbal NBB

Er komen bij de Nederlandse Basketball Bond (NBB) de nodige vragen binnen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) en de mogelijk gevolgen voor het spelen van basketbalwedstrijden. Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving over de eventuele gevolgen van het coronavirus voor de basketbalcompetitie.

Lees meer »

UITSLAGEN 

Waar vind ik comepetitiestanden?

Voor de standen in de competitie is er de app genaamd sportlink. Deze app kunt u op iedere telefoon downloaden. 

Check hier de website van de NBB  


archief met foto's giants uitgebreid

Red Giants werd aanvankelijk opgericht onder de naam van de huidige voetbalclub, Alcides, en had als bekendste speler in die tijd Desi Bouterse in de gelederen. In 1987 bereikte de club de eredivisie. Van de Meppeler spelers legden Wim Smit, Henk Haze, Peter Gunnink en Rene van Zomeren de weg van de basis naar de top af. lees verder >>>


ready for action 


Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

red giants fanshop


Algemeen club hoofdsponsor

Nieuwe hoofdsponsor Heren 1: Rozenhof Trouwringen >>>