REDGIANTS BASKETBAL MEPPEL

NIEUWS

 

Een video-impressie van onze clubdag gehouden op 6 september 2021. Mogelijk gemaakt door Klaverblad Verzekeringen
De video is een productie van AB Productfotografie Meppel. 

WIJ ZOEKEN DRINGEND COMMISSIELEDEN! GEINTERESSEERD? mail: voorzitter@redgiants.nl 

Aanbieding Ankie Personally Yours

Beste Red Giants leden,Sinds de start van dit seizoen werken de spelers van Heren 1 onder begeleiding van Ankie en Jarivan “Personally Yours”, aan hun fysieke kracht en conditie. Jari heeft samen met de spelers eenpersoonlijk programma opgesteld en op basis van de individuele resultaten wordt het programmabijgesteld.Ankie en Jari verzorgen dit op basis van een sponsor/partnerschap relatie en we zijn hier alsbestuur dan ook zeer blij mee. Hiermee bieden we onze H1 spelers extra training onder dedeskundige begeleiding van Ankie en Jari. Dit is naar onze mening een goede stap in ons talentenontwikkelingsprogramma. De eerste ervaringen zijn dan ook zeer positief. Ons streven is ditprogramma verder te ontwikkelen.We hebben Ankie en Jari gevraagd of ze een aanbod aan al onze leden kunnen doen. Enerzijdsomdat we graag meer voordeel willen bieden aan je lidmaatschap bij Red Giants en anderzijdsomdat we belang hechten aan algemene conditie en kracht ontwikkeling. Je moet hierbij denkenaan blessurepreventie en het verbeteren van je algehele fitheid. Hierdoor kunnen de trainerstijdens de specifieke basketball trainingen meer tijd besteden aan je technische vaardigheden ende team tactische oefeningen.

Lees meer »

Oude bekende op de bank bij Heren1

Sommige mensen hebben hem al gespot. Een oude bekende. En het is onmogelijk hem over het hoofd te zien. Peter Dam, 2.11 meter, is sinds enige tijd weer terug in de omgeving van Meppel. Zijn internationale werk in de bouwsector is door Corona even geheel onmogelijk geworden. 

Lees meer »

UITSLAGEN 

Waar vind ik comepetitiestanden?

Voor de standen in de competitie is er de app genaamd sportlink. Deze app kunt u op iedere telefoon downloaden. 

Check hier de website van de NBB  


archief met foto's giants uitgebreid

Red Giants werd aanvankelijk opgericht onder de naam van de huidige voetbalclub, Alcides, en had als bekendste speler in die tijd Desi Bouterse in de gelederen. In 1987 bereikte de club de eredivisie. Van de Meppeler spelers legden Wim Smit, Henk Haze, Peter Gunnink en Rene van Zomeren de weg van de basis naar de top af. lees verder >>>


ready for action 


Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

red giants fanshop


Algemeen club hoofdsponsor

Nieuwe hoofdsponsor Heren 1: Rozenhof Trouwringen >>>