REDGIANTS BASKETBAL MEPPEL

NIEUWS

 

Een video-impressie van onze clubdag gehouden op 6 september 2021. Mogelijk gemaakt door Klaverblad Verzekeringen
De video is een productie van AB Productfotografie Meppel. 

WIJ ZOEKEN DRINGEND COMMISSIELEDEN! GEINTERESSEERD? mail: voorzitter@redgiants.nl 

Doe mee met de 3x3NL Tour 2021!

Doe nog mee met de 3x3NL Tour 2021!Na twee succesvolle voorronden in Katwijk en Barneveld, gaat de nationale 3x3 basketball tour in augustus door richting de landelijke finale: de 3x3NL TOUR FINALS op 21 en 22 augustus in Amsterdam. Er staan voorafgaand aan deze finale nog twee mooie evenementen op de planning, namelijk de 3x3NL Masters Utrecht op 13 t/m 15 augustus op het Jaarbeursplein midden in het centrum van Utrecht en 3x3NL Amsterdam op 19 en 20 augustus op het voorplein van het Olympisch Stadion!

Lees meer »

Jan Treur overleden

Afgelopen maandag, 28 juni j.l., is Jan Treur overleden. Jan was vanaf 1985 tot 1989 penningmeester bij Red Giants. Via zijn zoon, dochter en schoonzoon is Jan het basketbal in Meppel gaan volgen en actief betrokken geraakt. Wij zijn Jan dankbaar voor wat hij voor Red Giants heeft gedaan en wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte. 

Lees meer »

Lintjes voor Edward de Vries en Jaap de Boer

Vandaag is onze Red Giants Erelid, Edward de Vries geridderd tot ‘Ridder in de Orde van Oranje-Nassau’! De burgemeester kwam hem persoonlijk brengen i.v.m. Corona. Hoe speciaal dat zijn eigen vrouw hem mocht opspelden. Waarschijnlijk de eerste keer in zijn leven dat hij geen woorden had en ZEER vereerd was! Wat heeft hij het verdiend.

Lees meer »

UITSLAGEN 

Waar vind ik comepetitiestanden?

Voor de standen in de competitie is er de app genaamd sportlink. Deze app kunt u op iedere telefoon downloaden. 

Check hier de website van de NBB  


archief met foto's giants uitgebreid

Red Giants werd aanvankelijk opgericht onder de naam van de huidige voetbalclub, Alcides, en had als bekendste speler in die tijd Desi Bouterse in de gelederen. In 1987 bereikte de club de eredivisie. Van de Meppeler spelers legden Wim Smit, Henk Haze, Peter Gunnink en Rene van Zomeren de weg van de basis naar de top af. lees verder >>>


ready for action 


Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

red giants fanshop


Algemeen club hoofdsponsor

Nieuwe hoofdsponsor Heren 1: Rozenhof Trouwringen >>>